Herman Berkovits nu mai e consul onorific al Romaniei in Israel. MAE nu i-a prelungit mandatul medicului considerat "patriot roman si israelian"

Marti, 16 August 2022, ora 05:41
80 citiri
Herman Berkovits, in varsta de 74 de ani, s-a nascut in Romania, la Targu Lapus. El a urmat cursurile Facultatii de Medicina de la Cluj si este medicul personal al fostului prim-ministru israelian Benjamin Netanyahu. Berkovits a detinut functia de consul onorific al Romaniei in Israel pana cand ambasadorul Romaniei in Israel a decis, in urma cu trei zile, ca mandatul sau sa nu mai fie prelungit.
El este si doctor honoris causa. De asemenea, a fost decorat de universitati de medicina recunoscute ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.