Imunitatea naturala nu face fata tulpinii Delta: "Efectele Valului 4 asupra sistemului de sanatate si economiei vor fi devastatoare"

Sursa: Adevarul
Duminica, 11 Iulie 2021, ora 20:32
66 citiri
Persoanele care au trecut prin COVID-19 obtinand o imunitate naturala sunt sensibile in fata variantei Delta, care tinde sa devina dominanta in urmatorul val de infectii. UE se pregateste pentru a treia doza de vaccin. Valul al patrulea al pandemiei de COVID-19 ar putea lovi in maximum o luna, avertizeaza specialistii, astfel ca este util sa ramanem prudenti. Un studiu Medlife, reprezentativ la nivel national, arata ca varianta Delta (tulpina indiana) ar putea avea efecte devastatoare si din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.