INTERVIU Dennis Deletant, istoric: "M-am mirat ca ma tot lasau sa vin in Romania, mai ales dupa ce fusesem la domnul Coposu, in '86"

Sursa: Adevarul
Sambata, 14 Septembrie 2019, ora 20:23
92 citiri
Istoricul Dennis Deletant rememoreaza ce anume i-a trezit interesul pentru istoria romanilor, incepand cu profesorul Eric Tappe, precum si peripetiile prin care a trecut in Romania comunista pentru a se putea casatori cu Andreea, romanca alaturi de care traieste de 46 de ani. Dennis Deletant (73 de ani), unul dintre cei mai apreciati istorici preocupati de Europa de Est, autor al mai multor volume despre epoca Ceausescu, a fost atras de Romania inca din timpul facultatii, pentru ca "era fata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.