INTERVIU Sandra Melone Popovici, nepoata lui Neagu Djuvara: "L-am inmormantat cu palaria lui preferata si cu un mic iepuras de plus la care tinea mult"

Sursa: Adevarul
Sambata, 16 Februarie 2019, ora 20:05
345 citiri
Nepoata lui Neagu Djuvara, care a venit in Romania la inceputul anului pentru a lansa o asociatie culturala in onoarea istoricului, isi aminteste cateva episoade legate de bunicul ei, cum ar fi cel in care au plecat, cu o Dacie veche, intr-o excursie prin Moldova, sau cum a ajuns "Mos Neagu" sa fie cel datorita caruia si-a gasit jumatatea, pe Andrei Popovici. Sandra Melone Popovici (52 de ani) este nepoata lui istoricului Neagu Djuvara. A venit in Romania - si va mai veni - pentru a da startul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.