Ion Cristoiu, despre "clientela de cumetrie" care vizeaza functia prof. Streinu Cercel: "Regimul nu vrea sa-l dea afara pe dl. Cercel. El trebuie sa plece"

Sursa: Adevarul
Sambata, 25 Iulie 2020, ora 05:58
95 citiri
Jurnalistul Ion Cristoiu considera ca dr. Adrian Streinu Cercel ar trebui sa plece singur din functia de conducere pe care o ocupa la Institutul Matei Bals din Capitala, inainte sa fie dat afara pentru ca postul sau a devenit tinta regimului Iohannis. Ion Cristoiu considera ca scrisoarea inaintata de Societatea Romana de ATI catre secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, nu vizeaza problemele din institutul pe care il conduce Adrian Streinu Cercel, ci mai degraba este menita sa ameninte functia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.