LISTA RUSINII NAEsIONALE. Cine sunt cei 250 de parlamentari care vor pensii speciale. Numele tuturor deputatilor si senatorilor care au initiat acest proiect controversat

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 11:23
223 citiri
Proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost depus ieri la Parlament. 255 de deputati si senatori au semnat pentru proiectul de lege, printre care si zeci de deputati ai Opozitiei. Proiectul prevede majorarea pensiilor parlamentarilor in functie de numarul de mandate detinute. Astel, pentru un mandat, un parlamentar va primi in plus la pensie aproximativ 1.200 lei, pentru doua mandate aproximativ 2.400 lei iar pentru trei mandate aproximativ 3.600 lei.

Mai jos, lista completa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.