Liviu Dragnea: "Referendumul e modul in care Iohannis a ales sa intre in campania electorala pentru alegerile europarlamentare"

Sursa: Libertatea
Joi, 25 Aprilie 2019, ora 21:58
78 citiri
Presedintele Camerei Deputatilor a mai afirmat, joi, la Sinteza zilei, ca intrebarile pentru referendum nu raspund unei controverse care ar fi in societate pe tema justitiei si ca referendumul este modul in care presedintele Klaus Iohannis a ales sa intre in campania electorala pentru alegerile europarlamentare.
"Suntem de acord cu referendumul, am fost de acord si cu temele pe care le-a enuntat prima data. Suntem de acord si cu aceste intrebari. Nu le analizam noi din punct de vedere ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.