Ludovic Orban "a picat" pe celebrul Articol 13 din Legea Anticoruptie. Hrebenciuc: "Si atunci, boss, asta este un articol doborator"

Sursa: Adevarul
Marti, 12 Aprilie 2016, ora 05:50
166 citiri
Potrivit DNA, Ludovic Orban a fost pus sub acuzatie pentru ca si-a folosit influenta de prim-vicepresedinte PNL in scopul obtinerii unor foloase necuvenite. Este vorba de suma de 50.000 de euro, pe care ar fi cerut-o de la un afacerist.
Cum suna articolul "Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.