Ludovic Orban s-a suparat pe fostii colegi dupa ce un caine de la sediul PNL a fost dus la adapost: Cu Toby ce-ati avut?

Sursa: Adevarul
Miercuri, 17 August 2022, ora 05:31
218 citiri
Membri ai Partidului National Liberal ar fi dus la adapost un caine ce locuia in curtea sediului central al PNL, de pe strada Modrogan din Capitala, afirma fostul presedinte al PNL Ludovic Orban. Potrivit fostului lider liberal, animalul fusese dus la sediu chiar de el, in urma cu cinci ani. "Pe mine m-ati..., dar cu Toby ce-ati avut? In 2017 o amica m-a rugat sa gasesc o solutie pentru catelul ei, pentru ca nu mai avea posibilitatea sa aiba grija de el. Acasa nu mai puteam sa il iau, pentru ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.