Mese gratis pe banii Primariei Alexandria: 2% dintre locuitorii orasului au petrecut la restaurant in ultimele sase luni. Primarul spune ca sunt evenimente cu traditie, nu pentru a-i aduce voturi la alegeri

Sursa: Libertatea
Duminica, 29 Septembrie 2019, ora 21:00
90 citiri
Edilul Victor Dragusin, membru PSD, care administreaza orasul din 2008, sustine ca este vorba de evenimente cu traditie, dedicate in special pensionarilor, pe care el le-a preluat de la primarii anteriori si doar le-a "perfectionat".
Ultimul eveniment e pentru 500 de persoane, care au fost invitate sa participe la o masa festiva organizata de Primaria Alexandria, pe 1 octombrie, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice.
Contractul "Masa servita in restaurant", in valoare de 37.500 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.