Ministrul Catalin Predoiu, intalniri cu reprezentantii sistemului judiciar pentru a gasi solutii la problemele Justitiei: "Aceste consultari nu sunt formale"

Sursa: Adevarul
Sambata, 18 Decembrie 2021, ora 05:42
94 citiri
Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a avut o serie de intalniri cu reprezentanti din sistemul de justitie pe tema prezentarii problematicii si planurilor de actiune ale Ministerului pentru anul 2022, in acord cu Programul de Guvernare al Cabinetului Nicolae Ciuca. Incepand cu data de 29 noiembrie si pana in prezent, ministrul Justitiei a avut intalniri cu membrii Sectiei pentru judecatori, Sectiei pentru procurori, cu procurorii-sefi ai Parchetului General, DNA si DIICOT, cu Asociatia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.