O femeie angajata la Google a dat in judecata compania pentru discriminare de gen si salariu inechitabil. Ea sustine ca a incasat "cu sute de mii de dolari" mai putin decat colegii ei barbati, pentru acelasi job

Sursa: Libertatea
Sambata, 21 Septembrie 2019, ora 18:58
40 citiri
Procesul a fost inregistrat marti, femeia acuzand Google de discriminare de gen, discriminare salariala si violare a Pactului Egalitatii din SUA. Ulku Rowe sustine ca Google a platit-o in mod constant mai putin decat colegii ei barbati, "pentru munca de dificultate echivalenta care a necesitat eforturi similare, calitati personale, indemanare si responsabilitate in aceleasi conditii de munca" afirma ea in documentele depuse in instanta.
Femeia este in prezent director tehnic la Google Cloud, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.