Olimpici la istorie cazati in conditii infecte la Turnu Magurele. Mesajul unui elev pentru ministrul Andronescu: "Esara asta nu da niciun ban pe munca noastra! Puscariasii au conditii mai bune!"

Sursa: Libertatea
Luni, 29 Iulie 2019, ora 21:54
101 citiri
"Asa am fost primiti la sesiunea nationala de comunicari stiintifice-istorie desfasurata la Turnu Magurele, Teleorman! Asa a rasplatit statul roman munca elevilor calificati la etapa nationala a unui concurs dupa luni intregi de munca!", a scris Alin Popoviciu.
Fotografiile postate sunt de la internatele liceelor Sfantul Haralambie si Praporgescu, unde au fost cazati participantii la concurs.
Elevul are un mesaj si pentru ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu careia ii transmite ca nu ar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.