Omul de afaceri Dragos Anastasiu dupa articolul din Libertatea: "Ma bucur, sa se anuleze licitatia, pentru ca suma asta e mare"

Sursa: Libertatea
Miercuri, 12 Februarie 2020, ora 11:53
102 citiri
Parcela de aproape 15.000 de metri patrati, aflata in Bucurestii Noi - Straulesti, pe malul lacului, apartine Biroului de Turism pentru Tineret (BTT) si a fost scoasa la licitatie dupa ce BTT a fost executat silit de SIF Transilvania. Expertii au evaluat terenul la 8,5 milioane de lei, cu TVA.
Dragos Anastasiu spune ca valoarea data de expert este exagerata. Terenul nu ar avea cale de acces, e plin de buruieni si constructii si are si un litigiu cu unul dintre vecini, sustine patronul Eurolines. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.