Orban: "Este momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului, din discursul SF care nu are nicio legatura cu legitatile economice"

Sursa: Jurnalul National
Miercuri, 01 Iulie 2020, ora 19:10
38 citiri
Romania are o sansa uriasa si are oportunitati pe care nu trebuie sa le rateze, iar liderii politici "trebuie sa iasa din mlastina demagogiei si populismului, din discursul SF" care creeaza asteptari care nu pot fi onorate, a declarat Ludovic Orban, la lansarea programului "Recladim Romania".

Premierul Ludovic Orban a vorbit, miercuri, in cadrul ceremoniei de lansare a programului de relansare economica, despre schimbarea modelului de dezvoltare economica, unul bazat pe investitii, ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.