Orban, replica pentru Citu: "Ca premier, eu nu am lasat doar Ministerul Sanatatii sa se ocupe de primele trei valuri ale pandemiei"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 22 Septembrie 2021, ora 05:32
74 citiri
Ludovic Orban, presedintele PNL si fost premier al tarii, a afirmat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca in perioada in care el se afla la sefia Executivului, Ministerul Sanatatii nu a fost lasat sa se ocupe singur de gestionarea pandemiei. "Intotdeauna atunci cand un domeniu atat de important cum este domeniul apararii sanatatii cetatenilor nu functioneaza este si responsabilitatea premierului. Ca premier, eu nu am lasat doar Ministerul Sanatatii sa se ocupe de confruntarea cu primele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.