Pandele a intrat la TV sa-l certe pe Robert Negoita: Gabi nu stie. Sunt intr-o alta camera, sigur se va supara. Te-ai intalnit pe ascuns cu Dragnea!

Sursa: Adevarul
Sambata, 18 Iulie 2020, ora 06:09
71 citiri
Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, a intervenit telefonic la Antena 3 pentru a corecta "cateva neadevaruri" spuse de Robert Negoita. Pandele i-a reprosat lui Negoita ca a complotat cu Liviu Dragnea impotriva sotiei sale, Gabriela Firea. Celebrul cuplu din Voluntari i-a botezat copilul lui Robert Negoita. Ruptura s-a produs dupa ce primarul Sectorului 3 s-a dezis de PSD si a trecut de partea lui Victor Ponta in lupta pentru Capitala. Florentin Pandele, la Antena 3: Gabi nu stie ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.