Parlamentarii care au invartit milioane de euro in acest mandat. Inculpatul Sebastian Ghita ii bate pe toti de departe. Condamnatul Sorin Rosca Stanescu e pe locul doi in topul parlamentarilor nababi

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 19:09
124 citiri
Un studiu publicat de Institutul pentru Politici Publice Bucuresti a analizat declaratiile de avere ale parlamentarilor romani, intocmind o lista a politicienilor care au invartit milioane de euro in perioada 2012 - 2016. IPP subliniaza ca pentru alegatori este foarte important sa voteze viitori deputati si senatori integri, capabili sa exercite principalul rol al unui parlamentar, constand in initierea si sustinerea de proiecte de lege si nu in fapte de delapidare.
Transparenta veniturilor - ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.