Peter Imre, implicat in scandalul global Cambridge Analytica: "Am zis ca DNA ar avea nevoie de o reconstructie de imagine"

Sursa: Evenimentul Zilei
Vineri, 23 Martie 2018, ora 05:48
225 citiri
Seful SCL Romania, omul de afaceri Peter Imre, a recunoscut ca a vorbit cu apropiatii sai, in 2017, despre o idee, sa ofere consultanta DNA-ului, potrivit unei inregistrari publicate de jurnalista Sorina Matei.
SCL Romania este filiala locala a firmei-mama SCL / Cambridge Analytica, aflata in centrul unui imens scandal mondial dupa ce a fost suspectata ca ar fi folosit datele utilizatorilor Facebook pentru a influenta comportamentele si optiunile oamenilor, fiind implicata in campania ...
Cele mai citite stiri
Ciolacu, despre finantarea din Ungaria a UDMR: Daca este ceva ilegal, institutiile statului sa isi faca datoria. Daca e imoral, statul roman ar trebui sa faca la fel
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat intr-o conferinta de presa ca trebuie vazut daca exista ...
Seful cabinetului lui Zelenski, editorial in The Guardian: "Tara mea, Ucraina, are o propunere pentru Occident care ar face intreaga lume mai sigura"
Intr-un editorial publicat in The Guardian, Andrii Iermak, seful cabinetului prezidential al ...
Ce s-a ales de brigada "onorifica" a Moscovei acuzata de atrocitatile de la Bucea. Marturia unui medic: "Baietii s-au saturat"
Un material realizat de RFE/RL urmareste parcursul unei brigazi rusesti care a intrat in vizorul ...