Politistii vor fi si croitori, si specialisti in microfibre, si stilisti: "Vor da sfaturi despre asortarea mastii cu tocurile"

Sursa: Adevarul
Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 05:42
76 citiri
Sindicalistii Europol considera ridicola situatia in care vor fi pusi politistii de sambata, 8 ianuarie, cand intra in vigoare obligativitatea purtarii doar a mastilor de protectie chirurgicale si de tip FFP2. De sambata, 8 ianuarie, sunt valabile noi restrictii si masuri, in contextul valului 5 al pandemiei de COVID-19 din Romania, odata cu prelungirea starii de alerta. Printre altele, romanii sunt obligati in urmatoarele 30 de zile, cel putin, sa poarte in spatiul public, inclusiv in aer ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.