Prefectul Capitalei, intrebat daca este multumit de activitatea lui Nicusor Dan: "Sincer, nu. Aveam asteptari mai mari. Lucrurile puteau sa arate mult mai bine"

Sursa: Adevarul
Vineri, 23 Iulie 2021, ora 22:22
83 citiri
Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a afirmat, vineri seara, ca avea asteptari mai mari in legatura cu activitatea lui Nicusor Dan la Primaria Municipiului Bucuresti, si din punct de vedere al modului cum se fac lucrurile, si din punct de vedere al vitezei. Stoica a afirmat ca Nicusor Dan "este deschis sa faca lucruri", dar s-ar fi putut face deja mai multe pana acum. Alin Stoica a fost intrebat vineri, la Digi 24, cum considera ca s-au descurcat colegii sai de la Primaria Capitalei si a raspuns: ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.