Raluca Turcan, la motiunea de cenzura, catre Dancila: "V-ati incuiat in Palatul Victoria. Mintiti, dezinformati si intretineti mecanismul economic al fraudei!"

Sursa: Libertatea
Joi, 10 Octombrie 2019, ora 11:24
134 citiri
"Cred ca este ultima data cand ma adresez unui premier nelegitim care a calcat in picioare asteptarile unei tari intregi, de a merge si mai mult spre Europa si nu de a reveni la faradelegea din anii tranzitiei. Cred ca este ultima data cand un prim-ministru fara legitimitate isi ameninta colegii de partid cu deschiderea de dosare penale, in stilul consacrat de Liviu Dragnea. Astazi, cei amenintati au sansa sa scape din captivitatea creata de cea care a fost, la randul ei, captiva unui condamnat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.