Reactia tatalui fetitei ucise pe trecerea de pietoni, dupa scrisoarea politistului: "Ar trebui sa nu mai poarte haina de politist. Nu o merita"

Sursa: Adevarul
Sambata, 22 Ianuarie 2022, ora 15:31
86 citiri
Tatal Raisei, fata de 11 ani care a murit dupa ce a fost lovita cu masina de un politist pe o trecere de pietoni din Capitala, a reactionat, la Antena3, la scrisoarea in care cel din urma isi cere iertare. Politistul bucurestean care a ucis-o pe Raisa, in 13 ianuarie, dupa ce a lovit-o cu masina de serviciu pe o trecere de pietoni de pe strada Laminorului, a trimis, vineri, familiei fetei o scrisoare in care isi cere iertare, isi exprima regretul profund pentru tragedia pe care a provocat-o si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.