Romania la secret! Stim ca avem alimente cu dublu standard, dar nu si cine le vinde. Stim si ca ANAF amendeaza, dar nu aflam pe cine!

Sursa: Libertatea
Luni, 27 Mai 2019, ora 08:48
113 citiri
De la regulamentul european privind datele personale si dreptul de a fi uitat pana la legea securitatii nationale, autoritatile invoca tot felul de motive pentru a nu oferi date.
Cine vinde alimente cu standard dublu? Petre Daea, ministrul agriculturii, anunta cu fast, in 2017, ca mai multe alimente au fost descoperite avand dublu standard. Mai exact, intr-un fel era reteta in Occident, si in alta era in Romania, desi era vorba de acelasi produs, cu acelasi ambalaj. Din 29 de produse testate, 9 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.