Rusia ar putea incepe o invazie a Ucrainei printr-un atac asupra Kievului, spune premierul britanic. Cand ar putea avea loc?

Sursa: Adevarul
Marti, 25 Ianuarie 2022, ora 14:18
87 citiri
Premierul britanic Boris Johnson a spus ca Rusia ar putea incepe o invazie a Ucrainei printr-un atac asupra Kievului. Potrivit acestuia, Kremlinul a pregatit un plan pentru un blitzkrieg, relateaza BBC . "Informatiile sunt foarte clare ca exista 60 de grupuri de lupta rusesti la granitele Ucrainei. Planul pentru un razboi fulger care ar putea distruge Kievul este evident pentru toata lumea. Trebuie sa transmitem clar Kremlinului, Rusiei ca acesta va fi un pas dezastruos", a subliniat premierul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.