Scandal in Guvern. Florin Citu, atac dur la adresa lui Drula: "Daca directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasa"

Sursa: Adevarul
Joi, 29 Iulie 2021, ora 14:41
56 citiri
Premierul Florin Citu a scris pe pagina sa de Facebook faptul ca daca directorul CFR ar fi fost in subordinea sa, nu a lui Catalin Drula, pana la aceasta ora era demis. "Daca directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasa", a fost mesajul scris de Florin Citu pe pagina sa de Facebook.
Premierul Florin Citu a declarat ca nu poate sa se pronunte inca pe cazul accidentului de la Fetesti, insa ar trebui sa se poata face ceva ca pasagerii sa nu stea zeci de ore in trenuri, mai ales ca este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.