Schimb de replici dur intre Turcescu si Basescu, la Congresul PMP: "M-as fi asteptat sa ramaneti la carma"/ "Un capitan are si el o licenta care expira" (VIDEO)

Sursa: Libertatea
Sambata, 16 Iunie 2018, ora 16:41
110 citiri
Schimb de replici dur intre Turcescu si Basescu, la Congresul PMP: "M-as fi asteptat sa ramaneti la carma partidului" vs "Un capitan are si el o licenta care expira", au fost declaratiile pe care cei doi le-au facut cei doi, la Palatul Parlamentului, unde formatiunea isi alege o noua conducere. Robert Turcescu a criticat deciziile gresite luate de partid in ultima perioada, precum colaborarea cu PSD in consiliile locale, sau fuziunea cu UNPR, dar si atitudinea confuza in legatura cu modificarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.