Sebastian Lazaroiu: O revolutie sexuala este de asteptat la jumatatea acestui secol in Romania. "Miresele l-au dat jos pe Ceausescu, barbatii frustrati - pe Mubarak"

Sursa: Gandul
Luni, 14 Februarie 2011, ora 01:05
225 citiri
Recomandat recent de Traian Basescu drept "sociolog", consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a revenit la profesiunea sa de baza cu un studiu despre demografia din Romania, intitulat "Demografia iubirii: revolutie sau razboi".

Printre concluziile sale: peste opt ani, vor fi mai multi barbati la varsta casatoriei decat femei, exista riscul ca agresivitatea sa creasca pe fondul frustarilor sexuale, solutia fiind legalizarea "obligatorie" a prostitutiei. "In anul 2019, in Romania vor fi ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.