Sorin Ovidiu Vintu, atac dur la adresa lui Tariceanu dupa ce a fost achitat: "Moralitatea pe care o afisati este inexistenta"

Sursa: Libertatea
Marti, 23 Aprilie 2019, ora 11:57
81 citiri
Intr-o postare pe Facebook, Vintu ii cere liderului ALDE sa nu-i mai foloseasca numele intr-un context negativ si il acuza de ipocrizie.
"Urmare a deciziei de a nu mai permite nimanui sa-mi diabolizeze numele pentru a-si pune in valoare diverse calitati, doar prezumate nu si demonstrate, nici dvs nu va permit sa-mi folositi numele intr-un context negativ, pentru a va evidentia inaltimile de neatins ale propriilor virtuti morale. Intr-un moment in care mi-as fi putut usura enorm conditiile de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.