Sute de romani stau la coada pentru a vota, la Londra. Ambasada Romaniei in Regatul Unit: "Exista riscul unor usoare aglomerari"

Sursa: Libertatea
Duminica, 24 Noiembrie 2019, ora 16:43
60 citiri
Sute de romani stau la coada in zona Stratford, din Londra, pentru a vota, dupa cum se vede in imaginile suprinse la fata locului.
Sute de romani stau la coada in zona Stratford Ambasada recomanda romanilor din mai multe cartiere sa foloseasca alte sectii de votare, daca nu vor sa astepte cel putin 30 de minute pentru a vota.
Exista riscul unor usoare aglomerari. Pentru a evita riscul sa asteptati 30-40 de minute pentru a va exercita dreptul de vot, recomandam celor care locuiesc in #DAGENHAM, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.