Tariceanu: Pentru ca PNL nu scapa nici o ocazie pentru a-si face campanie! Ca e vorba despre infectati sau chiar decedati, ca e vorba de spitale si paturi la ATI, PNL isi trimite candidatii peste tot!

Sursa: Jurnalul National
Luni, 20 Iulie 2020, ora 12:00
37 citiri
Calin Popescu Tariceanu lanseaza acuzatii grave la adresa unor membri ai Guvernului Orban. Liderul ALDE considera ca ministrii PNL se pregatesc pentru campania electorala si fac vizite pe banii contribuabililor.

"Mare atentie, dragi romani! Sa nu va mirati daca de acum la nasteri o sa asiste Ministrul Sportului sau Ministrul "Grinda" sau la nunta va treziti cu Florin Citu sau Catalin Predoiu! Pentru ca PNL nu scapa nici o ocazie pentru a-si face campanie! Ca e vorba despre infectati sau chiar ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.