The Guardian, analiza despre Liviu Dragnea: "Ideologia lui este el insusi. Personajul din umbra care ia deciziile in Romania"

Sursa: Libertatea
Miercuri, 08 Mai 2019, ora 11:55
85 citiri
Liderii europeni se vor reuni, joi, pentru summit-ul de la Sibiu, cel mai asteptat eveniment politic european in perioada detinerii de catre Romania a Presedintiei Consiliului UE, pentru a discuta despre noua agenda a UE pentru 2019-2024.
In ciuda faptului ca Regatul Unit este in continuare membru al UE, Theresa May a fost de acord sa stea departe de eveniment, oferind celor 27 de lideri oportunitatea de a discuta despre viitorul Europei fara ea. Dar pentru observatorii politicii europeni care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.