Un expert rus lauda spionajul militar romanesc: "Americanii i-au rugat pe romani si acestia i-au ajutat dupa intrarea in Afganistan"

Sursa: Adevarul
Luni, 13 Septembrie 2021, ora 05:40
233 citiri
Un expert militar rus, Ruslan Puhov, presedinte al Centrului pentru Analiza Strategiilor si Tehnologiilor din Moscova, a declarat intr-un interviu publicat de mesaj.md ca Romania si Suedia sunt doua state care se dovedesc a fi extrem de relevante si competente in domeniul strategiilor de razboi. "Ne place sa ironizam asupra Romaniei, in general si particular, pentru ca are patru servicii speciale, insa, de fapt, Romania dispune de un serviciu foarte puternic in sectorul spionajului militar, mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.