Un roman intors din Austria, care a fost pus in carantina dupa ce a incalcat izolarea, denunta conditiile insalubre: "As putea pleca de aici cu orice alta boala"

Sursa: Libertatea
Duminica, 07 Iunie 2020, ora 21:54
81 citiri
Gabriel Mercea a plecat in Austria, la munca, la inceputul lunii martie. Pe 30 mai si-a luat concediu ca sa vina in tara, unde isi lasase sotia si copilul, si, venind dintr-o tara straina, ar fi trebuit sa se izoleze acasa timp de 14 zile.
"Nu am facut-o, venind dintr-o tara civilizata, fiind sanatos si neavand nici un simptom, lucru care se poate testa oricand", a declarat barbatul pentru Libertatea. Acesta spune insa ca regreta acum ca "nu am luat izolarea la domiciliu mai in serios".
A fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.