Val de ironii dupa ce Nicusor Dan a anuntat ca a obtinut autorizatia pentru curatarea statuilor: "Orasul asta pute, vine iarna, si noua ne arde de statui?!"

Sursa: Adevarul
Vineri, 24 Septembrie 2021, ora 17:12
64 citiri
Primarul general Nicusor Dan a anuntat ca a obtinut avizul de la Ministerul Culturii pentru curatarea statuilor din Parcul Cismigiu si procedura a inceput cu "clasicii literaturii romane". "Chipuri mai luminoase pentru Mihai Eminescu si Ion Creanga in Parcul Cismigiu", a scris edilul pe Facebook. Postarea a starnit un val de ironii si nemultumiri. "Chipuri mai luminoase pentru Mihai Eminescu si Ion Creanga in Parcul Cismigiu. Am obtinut autorizatia de la Ministerul Culturii pentru curatarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.