VIDEO Imagini tulburatoare cu tatal fetitei care a murit in carnagiul de la Vaslui: "Doamne, de unde vin, unde ma duc? Parca mi-a luat Dumnezeu mintile?"

Sursa: Adevarul
Marti, 27 Octombrie 2020, ora 15:45
97 citiri
O inregistrare video realizata la scurt timp dupa carnagiul inregistrat luni seara pe Drumul European 581, in judetul Vaslui, il surprinde pe unul dintre soferi, grav ranit, in stare de soc, in timp ce incearca sa-si salveze sotia inconstienta. Mai multi soferi aflati in trafic au intervenit luni (26 octombrie) seara pentru a acorda ajutor victimelor teribilului accident produs in zona Podu Doamnei, intre municipiile Barlad si Vaslui. Doua autoturisme s-au lovit frontal, iar un al treilea a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.