A venit Festivalul modificarilor Codului Fiscal: de la locuintele persoanelor fizice pana la Coca-Cola, salariile constructorilor, taxa pe dividende si taxarea microintreprinderilor, nimeni nu scapa neafectat. Vezi aici cum te loveste noul Cod Fiscal

Joi, 07 Iulie 2022, ora 05:38
52 citiri
ZF organizeaza astazi, de la ora 17:00, videoconferinta "Vocea mediului de business. Cum va arata economia dupa avalansa de modificari fiscale pregatita de Guvern", pe tema masurilor anuntate de guvernanti. Ministerul de Finante a pus luni seara in dezbatere un proiect de ordonanta de urgenta de modificare a Codului fiscal, cu impact in multe sectoare de activitate. Noul pachet va aduce incasari de 2,2 miliarde de lei la buget doar anul acesta.
a-s 8% impozit pe dividende (fata de 5% in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.