Actiunile UiPath cresc cu 13% dupa rezultatele financiare pe T3. Cea mai valoroasa companie de tehnologie pornita din Romania si care a ajuns la New York isi reduce puternic pierderile si isi majoreaza veniturile cu 24%

Vineri, 01 Decembrie 2023, ora 05:42
73 citiri
Actiunile UiPath se apreciaza puternic dupa raportarea rezultatelor financiare aferente trimestrului trei si implicit primelor noua luni din 2023. Acestea cresc cu 13% la 22,4 dolari dupa ce compania pornita in Romania si a redus pierderile la 31 mil. dolari la T3 2023, incheiat la octombrie potrivit calendarului american, fata de minus 58 mil. Dolari in acelasi trimestru din 2022. Veniturile au urcat la 326 mil. dolari fata de 263 mil. dolari.
In primele noua luni compania a avut pierderi de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Liderii PSD si PNL nu au transat problema comasarii. Duminica, o noua sedinta
Liderii coalitiei de guvernare nu au luat nici astazi o decizie privind comasarea alegerilor. O noua ...
Demisie neasteptata din AUR. George Simion pierde un deputat
Enachi Raisa, deputat AUR, a anuntat in plenul Camerei Deputatilor ca isi da demisia din partid, ...
Mihai Tudose o sustine pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei. "E singurul nostru candidat"
Mihai Tudose a subliniat ca primul pas pentru cineva sa devina candidat la alegeri este sa-si ...