CCR: "Sesizarea USR si Forta Dreptei pe legea de modificare a OG privind transporturile rutiere - amanata pe 30 ianuarie"

Sursa: Bursa
Miercuri, 29 Noiembrie 2023, ora 05:45
58 citiri
Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, marti, pentru 30 ianuarie, dezbaterile in cazul sesizarii depuse de USR si Forta Dreptei in legatura cu Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului 27/2011 privind transporturile rutiere, informeaza agerpres.ro.
Parlamentarii USR si partidului Forta Dreptei au atacat la Curtea Constitutionala legea PSD - PNL prin care este amanata, inca o data, liberalizarea reala a transportului rutier de persoane si sunt aparate "interesele mafiei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.