Ce cred parintii despre organizarea examenului de bacalaureat: Organizarea de examene in astfel de conditii de stres sanitar nu va masura nivelul real de cunostinte, ci capacitatea de adaptare si rezistenta la conditii de examen absolut atipice

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 05:43
38 citiri
Federatia Parintilor si Apartinatorilor Legali crede ca Ministerul Educatiei a comunicat haotic cu elevii si parintii acestora.
Ministerul Educatiei a aprobat, prin ordin de ministru, noul calendar de organizare si desfasurare a examenului national de bacalaureat - 2020. Astfel, inscrierea candidatilor se va desfasura in perioada 3 iunie - 10 iunie, iar probele scrise vor incepe pe 22 iunie.
In ceea ce priveste modul de desfasurare a examenului, se considera centru de examen unitatea de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.