CONSTANTIN BUCUROIU, ALIANTA SINDICATELOR DIN INDUSTRIA DE APARARE: "Industria de aparare moare din cauza neimplicarii autoritatilor si intereselor unor politicieni"

Sursa: Bursa
Joi, 23 Aprilie 2020, ora 05:50
91 citiri
Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri ar trebui sa investeasca masiv pentru ca industria de aparare, industria metalurgica si cea chimica sa se modernizeze si sa creasca productia in urmatorii zece ani sustine Constantin Bucuroiu, presedintele Aliantei Sindicatelor din Industria de Aparare.
El considera ca faptele prezentate de ministrul de resort, Virgil Popescu, in mas-media, sunt irelevante pentru industria nationala de aparare, care are cu totul alta menire decat aceea care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.