Educatie, stil de viata si wellness. In era cursurilor. Pandemia a accelerat cererea de cursuri pentru specializare sau hobby: "Toata lumea isi doreste cursuri fata in fata, daca se poate in aer liber"

Luni, 15 August 2022, ora 05:37
51 citiri
a(Trade Mark) De la cursuri de bune maniere, machiaj, la cele de creatie sau legate de scoala, organizatorii unor astfel de programe primesc tot mai multe solicitari din partea clientilor a(Trade Mark) "Cererea a crescut cu 60% fata de anii precedenti", spune Mihaela Rotaru, care ofera 22 de cursuri autorizate pe partea de beauty, peisagistica, design floral sau croitorie.
Nevoia de o activitate extra-job sau de o specializare intr-un domeniu, in contextul incert din ultimii ani, a crescut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.