Eugen Tomac: "CE recunoaste ca decizia din 8 decembrie 2022, legata de aderarea tarii la Schengen, este incorecta si regretabila"

Sursa: Bursa
Miercuri, 22 Martie 2023, ora 05:42
99 citiri
Presedintele PMP, Eugen Tomac, afirma, astazi, ca oficialii Comisiei Europene recunosc ca decizia din 8 decembrie 2022 referitoare la admiterea Romaniei in Spatiul Schengen este incorecta si regretabila. "Desi nu si-a asumat o actiune la CJUE, recunoaste ca ne sunt incalcate drepturi si ne este ingradit potentialul pe care ni-l ofera spatiul Schengen", a transmis Tomac, informeaza News.ro.
Presedintele PMP, Eugen Tomac, publica, astazi, pe Facebook, intrebarea pe care a adresat-o Comisiei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.