FLORIN SPATARU, MINISTRUL ECONOMIEI:"Romania si Germania fac pasi pentru dezvoltarea de noi tehnologii in domeniul industriei de aparare"

Sursa: Bursa
Sambata, 26 Noiembrie 2022, ora 05:39
82 citiri
Ministrul Economiei, Florin Spataru, s-a intalnit cu Jens Ploetner, consilier pe politica externa si securitate al Cancelarului Republicii Federale Germania si cu Excelenta sa, Dr. Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei in Romania, si a transmis interesul pentru intarirea si dezvoltarea industriei de aparare, potrivit News.ro.
"Ma bucur ca tot mai multi parteneri din Uniunea Europeana si din cadrul aliantei Nord-Atlantice isi manifesta interesul pentru industria de aparare din tara noastra. Am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.