FOTO - CITR prezinta cauzele falimentului Euroins: prea mult RCA, prea putine rezerve si contractul de reasigurare cu EIG Re, in urma caruia au fost transferate din companie active financiare de peste 1,5 miliarde de lei

Sursa: Profit.ro
Joi, 11 Aprilie 2024, ora 05:37
133 citiri
Neindeplinirea indicatorilor de solvabilitate, nivelul neadecvat al rezervelor de daune pentru acoperirea potentialelor daune ale asiguratilor, neplata la timp a daunelor si lipsa demersurilor privind recuperarea creantelor si imprumuturilor acordate, precum si contractul de reasigurare cu EIG Re reprezinta principalele cauze ale intrarii in faliment a Euroins Romania, in opinia CITR Filiala Bucuresti SPRL, lichidatorul judiciar al Euroins.
Urmareste-ne si pe Google News Evenimente
23 aprilie - ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.