Gala ZF 25 de ani. Lionel Barber, invitatul special al Galei ZF 2023: Ce viitor vede pentru Romania? Ce atuuri avem acum? Cum ne vom putea descurca in aceasta lume multipolara?

Luni, 27 Noiembrie 2023, ora 05:41
63 citiri
"Trebuie sa facem tehnologia sa functioneze pentru noi, nu sa fim sclavii ei. Tehnologia nu trebuie sa fie un substitut al judecatilor de valoare. Ca jurnalisti, trebuie sa fim mai degraba corecti decat sa fim primii"
Felicitari Ziarului Financiar pentru cea de-a 25-a aniversare. Ati indraznit sa visati. Ati pornit la drum incerand sa fiti Financial Times al Romaniei. Cand mi-am vazut poza pe prima pagina a ZF, mi-am zis: "cred ca au facut un progres excelent" :). Vreau sa felicit toti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.