KLAUS IOHANNIS DESPRE ACTUALA CRIZA POLITICA:"E greu de negociat cu un fost partener care a votat sa iti darame Guvernul"

Sursa: Bursa
Joi, 07 Octombrie 2021, ora 05:41
27 citiri
Presedintele Klaus Iohannis considera ca este greu pentru liberali sa negocieze cu USR refacerea coalitiei de guvernare, atat timp cat fostii parteneri au votat alaturi de AUR si PSD motiunea de cenzura depusa de social-democrati impotriva guvernului Citu.
"Cand se formeaza un guvern, persoana desemnata de presedinte trebuie sa caute sa faca o majoritate, deci problema trebuie sa si-o puna cel care va fi desemnat sa isi caute o majoritate, dar sigur ca pe mine ma preocupa. (...) vedem ca USR a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.