LUDOVIC ORBAN:"Avem datoria si responsabilitatea sa nu uitam femeile si barbatii arestati, torturati si morti in inchisorile comuniste"

Sursa: Bursa
Sambata, 15 Mai 2021, ora 05:43
34 citiri
Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a subliniat, vineri, cu ocazia Zilei nationale de cinstire a martirilor din temnitele comuniste, datoria si responsabilitatea de a nu ii uita pe cei care au fost arestati, torturati si au murit in inchisorile comuniste si de a-i pastra in memorie pe cei care s-au jertfit pentru ca visul de libertate sa devina realitate, informeaza Agerpres.
"Avem datoria si responsabilitatea sa nu uitam barbatii si femeile arestati, torturati si morti in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.