NICOLAE CIUCA:"Fermierii romani au nevoie de ajutor pentru ca atat legislatia, cat si mecanismele de finantare sa le permita dezvoltarea afacerii"

Sursa: Bursa
Marti, 30 Noiembrie 2021, ora 05:42
315 citiri
Premierul Nicolae Ciuca, impreuna cu ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian-Ionut Chesnoiu, au vizitat luni o ferma de crestere pui din localitatea Francesti si o fabrica de nutreturi combinate din localitatea Babeni, judetul Valcea, informeaza Guvernul, informeaza news.ro.
"Fermierii romani au nevoie de ajutor pentru ca atat legislatia, cat si mecanismele de finantare sa le permita dezvoltarea afacerii, in beneficiul consumatorului roman, precum si pentru a le deschide ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.