O motiune de cenzura gratuita. Votul impotriva guvernului Citu a fost covarsitor: 60% dintre parlamentari au votat pentru caderea guvernului. Guvernul Citu a fost demis pentru ca nu-l mai vrea USR pe Citu. Ce va urma?

Miercuri, 06 Octombrie 2021, ora 05:39
26 citiri
Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa desemneze un nou prim-ministru care, intr-o prima faza, nu poate fi Florin Citu. Daca propunerea este respinsa de Parlament, atunci seful statului face o alta propunere ce poate fi Florin Citu. Daca si aceasta cade, atunci este deschisa calea spre alegeri anticipate.
Demiterea guvernului nu este o surpriza, era anticipata dupa ruperea coalitiei PNL/USR/UDMR, doar ca rar sunt gesturile politice atat de lipsite de motivatie. Presedintele Iohannis nu a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.